WIST U DAT bedrijven zoals Google, Tesla en Netflix  hun bestaansrecht en supersnelle groei ontlenen aan wat men exponentiële technologieën noemt? Ongetwijfeld wist u dat want de media staan er bol van. Een exponentiële technologie helpt een bedrijf zich te ontwikkelen met steeds groter wordende stappen. Een exponentiële technologie biedt ongekende mogelijkheden zoals de razendsnelle ontwikkeling van 3D printers, duurzame energiebronnen, robots die de vervelende, zware of gevaarlijke klusjes doen et cetera.

WIST U DAT Special Cleaning Company óók een exponentiële technologie gebruikt om bij bedrijven en organisaties op een meer effectieve en efficiënte manier het schoonmaakwerk te verrichten?

Wij gebruiken namelijk een revolutionaire coating bij onze schoonmaakwerkzaamheden. Een coating die langdurig beschermt tegen schadelijke bacteriën, virussen en schimmels. Maar ook vervelende geurtjes neutraliseert. Waardoor de kwaliteit van uw werk- en leefomgeving substantieel verbetert. Denk bijvoorbeeld aan uw industriële processen waar de hygiëne enorm stijgt ZONDER gebruik van agressieve reinigingsmiddelen. Of denk bijvoorbeeld ook aan uw kantooromgeving, uw sauna, uw kinderdagverblijf, uw horecabedrijf, uw hotel, uw toiletten in benzinestations en treinen, uw ziekenhuisafdelingen, werkelijk teveel toepassingsmogelijkheden om op te noemen.

Onze coating is gebaseerd op nanotechnologie. Nanotechnologie is een verzamelnaam. Het verwijst naar toepassingen en technieken die werken op een schaal van 1 tot 100 nanometer. Wordt materie teruggebracht tot deze schaal, dan kunnen zich bijzondere eigenschappen voordoen. Niet-geleidende stoffen worden geleidend, gekleurde stoffen transparant.

Tegenwoordig kent nanotechnologie vele toepassingsgebieden: van geneeskunde, elektronica, tot bijvoorbeeld de voedselindustrie.

Deskundigen zeggen dat nanotechnologie een belangrijke bijdrage gaat leveren aan het oplossen van grote maatschappelijke vraagstukken. Zoals het gezond houden van onze (vergrijzende) samenleving en het leefbaar houden in een veranderend klimaat.

Bent u benieuwd naar onze coating en onze schoonmaakmogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via info@specialcleaningcompany.com.