Ontspanning & Vrije tijd

Schone ruimtes dragen bij aan ontspanning

In deze branche is hygiëne heel belangrijk. Vooral omdat het ons direct persoonlijk aangaat.
Neem als voorbeeld de sauna.
In dit landschap, met name het natte gedeelte, van een wellness complex komen warmte, huidvetten en vocht samen. Een ideale omgeving voor bacteriën om zichzelf te kunnen vermenigvuldigen.
Ondanks dat u elke dag, met veel inspanning, het gehele complex schoonmaakt kan het zijn dat het nog steeds niet schoon is. Het is dan misschien ‘zichtbaar’ wel schoon, alleen is het ‘onzichtbare’ vuil nog wel aanwezig, de hygiëne is op dit punt dan niet goed!. Juist het onzichtbare vuil is het vuil dat kan zorgen voor infecties en schimmels!
Aangezien u niet wilt dat uw gasten worden ontvangen door een kolonie van bacteriën wanneer ze de sauna betreden is het soms prettig om handvatten te krijgen over hoe je beter schoon kunt maken en zo te zorgen dat de hygiëne hoog is in uw sauna- en wellness bedrijf.

Wij van Special Cleaning Company kunnen u adviseren middels een schoonmaakplan op maat hoe u uw resort hygiënisch schoon kan (onder) houden.
Door onze schoonmaaktechnieken kunnen we zorgen dat schimmels, bacteriën en ander (niet) zichtbaar vuil worden verwijderd en ook wegblijven
Ook voor de vrije tijd branche geldt dat hygiëne heel erg belangrijk is.
Immers in uw vakantie of vrije tijd wilt u niet geconfronteerd worden met een vieze omgeving.