Bacteriën, schimmels, virussen en parasieten. Daar zit niemand op te wachten binnen de voedingsmiddelenindustrie. Een slechte hygiënische status schaadt namelijk de reputatie van een bedrijf en heeft ook financiële risico’s. Daarom loont een goed schoonmaakplan. Special Cleaning Company uit Bunschoten is een bedrijf dat is gespecialiseerd in industriële schoonmaak. Dit bedrijf beschikt over specifieke schoonmaakexpertise en waarborgt de goede hygiëne bij kantoren en bedrijven. Op deze manier worden veiligheid en kwaliteit gegarandeerd.
scc2-300x165
„We gebruiken innovatieve technologieën en producten en creëren daarmee de meest optimale productie-, werk- en leefomgeving,” zegt Yvette Kamps van Special Cleaning Company. „Kwaliteit en ook duurzaamheid is daarbij belangrijk. Zo beschikken wij over een revolutionaire coating die op alle oppervlakken kan worden aangebracht en zich daaraan zeer sterk hecht. Onder invloed van UV-licht wordt het hoofdbestanddeel onder andere omgezet vrije zuurstofradicalen. Hierdoor worden bacteriën, virussen en schimmels ontleed en blijven deze micro-organismen zeer langdurig weg. Bij Special Cleaning Company zorgen we ervoor dat bedrijven voldoen aan de hygiënenormen, zoals HACCP en de ISO-normering. Zo gaan zij zorgeloos hun audits tegemoet.”
Voor een op maat gemaakt schoonmaakplan voor uw bedrijf tegen een betaalbare prijs kunt u surfen naar www.specialcleaningcompany.com en vrijblijvend contact opnemen voor meer informatie.

Bron: http://meat-co.nl/specialcleaningcompanyspecialistinindustrieleschoonmaak/